Οι ασθενείς μας είπαν...

  

Πριν από 4 χρόνια έπαθα κάταγμα και ταυτόχρονο εξάρθρημα στη κεφαλή του ΑΡ βραχιονίου οστού. Αντιμετωπίστηκα χειρουργικά εντός 4 ωρών από τον τραυματισμό από τον κ. Λασανιάνο. Ήταν εντυπωσιακό για μένα το γεγονός πως μετά το χειρουργείο ο αφόρητος και ασταμάτητος πόνος είχε εξαφανιστεί. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του γιατρού οποίος αντιμετώπισε επιτυχώς τόσο το εξάρθρημα όσο και το κάταγμα είμαι τώρα σε θέση να έχω φυσιολογική χρήση του χεριού μου χωρίς τίποτα να μου θυμίζει τον τραυματισμό. Το αξιοθαύμαστο είναι πως ψάχνοντας στο ίντερνετ αργότερα συνειδητοποίησα πως είχα γλιτώσει από ένα βαρύ τραυματισμό που θα μπορούσε να μου είχε αφήσει πολλά κατάλοιπα.

Γιώργος Χ.

 

Δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στο γιατρό και ΑΝΘΡΩΠΟ κ.Λασανιάνο. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί, σ’ ευχαριστώ που με έκανες να σταθώ ξανά στα πόδια μου μετά το βαρύ τροχαίο που είχα, σ’ ευχαριστώ που μου επέτρεψες να μπορώ να αγκαλιάσω ξανά τα παιδιά μου όρθια!

Ιωάννα Κ.

 

Υπάρχουν γιατροί που «κληρονομούν» τους ασθενείς από το μπαμπά ή τη μαμά. Υπάρχουν και οι αυτοδημιούργητοι εξαίρετοι επιστήμονες που η μοίρα τους επιφυλάσσει όλων των ειδών τους ασθενείς! Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Νίκος Λασανιάνος, συμμαθητής μου από το σχολείο. Πάντα άψογος μαθητής, καλός φίλος και κυρίως καλλιεργημένος άνθρωπος. Με το Νίκο χαθήκαμε μετά το σχολείο για να ξαναβρεθούμε κάτω από δύσκολες, για μένα, συγκυρίες. Ήμουν πολύ τυχερή όταν πριν μερικά χρόνια και ενώ είχα πέσει θύμα ενός σοβαρού τροχαίου, ο Νίκος βρέθηκε μπροστά μου στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκα και κυριολεκτικά έσωσε το βαριά τραυματισμένο πόδι μου. Τώρα χάρις σε εκείνον μπορώ να περπατώ, να τρέχω, να διαδηλώνω, να το βάζω στα πόδια αν χρειαστεί. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου για όλη τη φροντίδα και την υπομονή. Δεν υπόσχομαι αλλά θα προσπαθήσω, αυτό το ατύχημα να ήταν το τελευταίο!

Μαρία Κ

 

Ήμουν 32 ετών όταν αποφάσισα να χειρουργηθώ. Είχα την ατυχία να γεννηθώ με δυσπλαστικό ισχίο το οποίο όσο περνούσαν τα χρόνια είχε δημιουργήσει υψηλό εξάρθρημα, όπως μου είχαν εξηγήσει όλοι οι γιατροί που είχα επισκεφθεί. Καθημερινά αντιμετώπιζα πολύ έντονους πόνους οι οποίοι χειροτέρευαν με τα χρόνια. Επίσης λόγω της μετατόπισης του ισχίου προς τα πάνω το δεξί μου πόδι ήταν κοντύτερο δημιουργώντας μου έντονο πρόβλημα όταν βάδιζα, κάτι που με έκανε να ντρέπομαι. Επέλεξα να χειρουργηθώ από τον κ.Λασανιάνο γιατί ήταν ο μόνος γιατρός που μου εξήγησε διεξοδικά το πρόβλημα όσο και την προτεινόμενη θεραπεία του, δείχνοντας πραγματικά ενδιαφέρον για μένα. Το ένστικτό μου δε διαψεύστηκε. Ο γιατρός με υπέβαλε σε Ολική Αρθροπλαστική του Ισχίου, μία επέμβαση που μου εξασφάλισε μία νέα τεχνητή άρθρωση. Χάρη σε αυτή την επέμβαση ένιωσα πως είναι να μπορείς να περπατάς σα φυσιολογικός άνθρωπος αφού εκτός από την εξαφάνιση του πόνου, διορθώθηκε απόλυτα και η ανισοσκελία. Ευχαριστώ το γιατρό που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω μια φυσιολογική ζωή από δω και πέρα.

Φλορούτα Ν.

 

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Λασανιάνο ο οποίος με βοήθησε με τη μέθοδο της Δισκοπλαστικής να απαλλαγώ από τη βασανιστική ισχιαλγία που με ταλαιπωρούσε και η οποία οφειλόταν σε μια μεγάλη κήλη δίσκου στη μέση μου. Η επέμβαση ήταν σύντομη χωρίς να χρειαστεί να πάρω γενική αναισθησία, κάτι που με φόβιζε και με φοβίζει. Όλα εξελίχθηκαν όπως ο γιατρός είχε προβλέψει, η κήλη μου υποχώρησε και εδώ και 3 χρόνια τώρα ο πόνος και τα μουδιάσματα στο δεξί μου πόδι αποτελούν παρελθόν.

Μαρία Λ.

 

Είμαστε γονείς ενός κοριτσιού 16 πλέον ετών. Ως οικογένεια είχαμε την ατυχία να γνωρίσουμε την ασθένεια της σκολίωσης η οποία διαγνώστηκε στην κόρη μου σε ηλικία 12 ετών. Επισκεφτήκαμε πολλούς ορθοπεδικούς ακούγοντας όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το τι θα έπρεπε να κάνουμε. Άλλοι γιατροί ήταν υπερβολικά καθησυχαστικοί ενώ άλλοι πολύ φορτικοί σε σχέση με την ανάγκη χρήσης κηδεμόνα ή και χειρουργείου ακόμα. Ο κ. Λασανιάνος ήταν ο μόνος που είχε πραγματικά την υπομονή να μας εξηγήσει την κατάσταση αναλυτικά και να μας ενημερώσει για όλα τα ενδεχόμενα. Επίσης ήταν πολύ συγκινητικός για εμάς ο τρόπος που προσέγγισε την κόρη μας και ο τρόπος που της μίλησε, τονώνοντας τη ψυχολογικά, χωρίς να την αποπροσανατολίσει όσον αφορά το πρόβλημα της. Εξασφάλισε για εμάς τις καλύτερες δυνατές συνθήκες παρακολούθησης και αποθεραπείας. Τα τελευταία 3 χρόνια η σκολίωση της κόρης μας παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και νιώθουμε απόλυτα ασφαλείς γνωρίζοντας πως το παιδί μας βρίσκεται υπό την επίβλεψη του κ. Λασανιάνου. Σας ευχαριστούμε γιατρέ όχι μόνο για την ιατρική σας επάρκεια αλλά και για την πολύτιμη ανθρώπινη συμπεριφορά σας.

Νίκος & Ειρήνη Σ. 

 

Τα λόγια είναι λίγα και ανούσια για ένα γιατρό όπως ο κ. Λασανιάνος. Γιατρέ σου χρωστάω ένα τεράστιο ευχαριστώ για τον τρόπο που πρόσεξες τη μητέρα μου και την στήριξες στο πρόβλημά της. Να σ’ έχει ο θεός πάντα καλά.

Ευγενία Κ.

 

Επεξηγηματικός, χωρίς υπερβολές (τύπου βαριές "επιστημονικές" κουβέντες), αναλυτικός στην κλινική εξέταση, με υπομονή και κατανόηση για την άγνοια και τον πόνο του ασθενούς.Απαντάει σε κάθε ερώτηση του ασθενούς, ακόμη κι αν είναι άσχετη, χωρίς να σε κάνει να νοιώσεις ανόητος, όπως όλοι μας έχουμε δει να κάνουν πολλοί γιατροί δυστυχώς. Αφιερώνει χρόνο, δεν βιάζεται να "ξεπετάξει" τον ασθενή,δεν σε απελπίζει, ας είναι σοβαρή η κατάσταση σου. Σου δίνει λύσεις και σου αναπτερώνει το ηθικό, πράγμα - κατά την γνώμη μου - πολύ σοβαρό. Προσιτός και ευγενικός άνθρωπος, με την ουσία της λέξης,όχι δήθεν.

Κωνσταντίνος Δ.

 

Το ιατρείο βρίσκεται σε έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο, η κοπέλα που υποδέχεται ευγενικοτατη, στο ραντεβού μου δεν υπήρχε πάρα ελάχιστη έως καθόλου αναμονή και ο γιατρός αφού άκουσε το πρόβλημα που αντιμετώπιζα με εξέτασε ενδελεχώς και μου ανέλυσε ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για την αποθεραπεία μουΠολύ ευγενικός,σοβαρός και κατανοητός με μεγάλη εμπειρία και κατάρτιση που θα σε βοηθήσει στο έπακρο κ δεν θα σε ξεπεταξει ώστε να αναλάβει τον επόμενο ασθενη

Κώστας Α.

 

Η πρώτη εντύπωση είναι τελικά και η πιο ακριβής. Από την ευγενέστατη υποδοχή λοιπόν στο ιατρείο φάνηκε πως η εμπειρία θα είναι καλή. Πράγματι, ο γιατρός ήταν ευγενικός, φιλικός, άκουσε με προσοχή το πρόβλημά μου, με εξέτασε ενδελεχώς και στη συνέχεια μου εξήγησε με κάθε λεπτομέρεια και με τη χρήση εικόνων (για μεγαλύτερη κατανόηση) την πάθησή μου. Ηταν ακριβής και περιεκτικός χωρίς περιττά σχόλια και λόγια. Κέρδισε την εμπιστοσύνη μου και έφυγα από το ιατρείο έχοντας την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά!

Μαρία Δ.

 

Ασχολήθηκε αναλυτικά με το πρόβλημα μου και φάνηκε ότι είναι εξαιρετικά καταρτισμένος στο αντικείμενο του. Έφυγα από το ιατρείο έχοντας κατανοήσει πλήρως τόσο το πρόβλημα μου όσο και το τι πρέπει να κάνω. Πολύ συνεπής στις ώρες του, αφήνει χρόνο αναμεσα στα ραντεβού κι έτσι έχεις άνεση να λύσεις όλες τις απορίες σου, χωρίς να έχεις την εντύπωση ότι καθυστερεις τον επόμενο. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

Ελένη Τ.

 

Χωρίς υπερβολή ο καλύτερος ορθοπεδικός που έχω επισκεφτεί ποτέ και δυστυχώς έχω επισκεφτεί πολλούς. Ασχολείται πολύ με την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, δεν βιάζεται καθόλου και σου εξηγεί με λεπτομέρειες ποιο ειναι το πρόβλημα και ποια η λύση του. Σας ευχαριστώ πολύ για ολα γιατρέ.

Δημητρης Σ.

 

Πολύ καλός γιατρός και προσιτός σαν άνθρωπος. Σου εξηγεί αναλυτικά και με τρόπο που μπορείς να καταλάβεις χωρίς να χρειάζεται να έχεις τελειώσει ιατρική. Δεν επιδιώκει να σε εκμεταλευτεί αλλά να σε βοηθήσει πραγματικά, χωρίς να κοιτά το ρολόι του. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς για τη πάθηση μου και όλοι μου πρότειναν επείγουσα επέμβαση με την ανάλογη παραφουσκομένη αμοιβή τους. Είναι εξαιρετηκός επιστήμονας. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Ανδριαννα Σ.

 

Ο γιατρός είναι πολύ επεξηγηματικός και αναλυτικός και με την προσέγγιση του στον ασθενή, εμπνέει εμπιστοσύνη απ την πρώτη στιγμή. Επίσης πολύ εξυπηρετικό και ευγενικό το προσωπικό στη γραμματεία.

Nick A

 

Είναι πολύ σημαντικό ένας γιατρός πέρα από το να είναι καλός στον τομέα του, να σου εμπνέει εμπιστοσύνη ενώ παράλληλα να συνυπάρχει το στοιχείο της ενσυναίσθησης. Προσωπικά, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

chronis k

 

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επίσκεψη. Ο γιατρός ασχολήθηκε με το πρόβλημά μου διεξοδικά, με καθοδήγησε στη σωστή θεραπεία και μου συνέστησε πρακτικές που θα προφυλάξουν την υγεία μου από τις κακές πρακτικές της καθημερινότητάς μου (καθιστική εργασία).

Δημήτρης Δ


Η μελέτη του Βιογραφικού του, μου δημιούργησε μια πρώτη θετική διάθεση. Η θετική αυτή διάθεση ενισχύθηκε απο την διαμόρφωση του site του γιατρού που φανερώνει τον ενστερνισμό της ψηφιακής τεχνολογίας στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών που παρέχει. Η ατμόσφαιρα στο Ιατρείο ηταν ιδιαίτερα χαλαρωτική και η κλινική εξέταστη εδειχνε εναν γνώστη του προβλήματος και το πού έπρεπε να εστιάσει. Δοθηκε αγωγή για 20 ημέρες, που εφαρμόζεται σχολαστικά. Υστερα απο 3 ημέρες απο τις 20 σημειώθηκε θεαματική βελτίωση κυρίως στα συμπτώματα πόνου που σχεδόν υποχώρησαν πλήρως. Αυτό με κάνει να σπεύδω να εκφράσω εδω τις εντυπώσεις μου ως ένα ελάχιστο ευχαριστώ.

SPYRIDON P