Ιατρείo

Ιατρείο

Η λειτουργία του ιατρείου του Δρ. Νικολάου Λασανιάνου αποσκοπεί στην επιτυχή και οριστική αντιμετώπιση ορθοπεδικών παθήσεων ή κακώσεων σε ενηλίκους και παιδιά. Ο Νικόλαος Λασανιάνος έχει εκπαιδευτεί σε αναγνωρισμένα κέντρα της Ελλάδος και του εξωτερικού στη διάγνωση και αντιμετώπιση Ορθοπεδικών παθήσεων και τραυματολογικών κακώσεων. Στον εξοπλισμένο χώρο των ιατρείων η περίπτωση του κάθε ασθενούς αξιολογείται με τη δέουσα προσοχή, γεγονός που επιτρέπει την σωστή διάγνωση και τον σχεδιασμό της θεραπείας και αποθεραπείας μέσω ενός ολοκληρωμένου προγράμματος. Στους ασθενείς οι οποίοι χρήζουν χειρουργικής αντιμετώπισης εξηγείται αναλυτικά το είδος της επέμβασης που θα χρειαστεί καθώς και τα προσδοκώμενα οφέλη από αυτή. Τα χειρουργεία του Δρ. Νικολάου Λασανιάνου πραγματοποιούνται στη Βιοκλινική Αθηνών, στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, στο Metropolitan General, Στην Αθηναική κλινική, στο Doctors Hospital και στο Mediterraneo. Oι εγκαταστάσεις, όσο και το προσωπικό, των προαναφερόμενων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Η ομαλή αποθεραπεία του ασθενούς εξασφαλίζεται με την εξειδικευμένη βοήθεια συνεργατών φυσικοθεραπευτών - κινησιοθεραπευτών. Η φυσιοθεραπευτική ομάδα, βάσει των ιατρικών οδηγιών, θα σχεδιάσει εξατομικευμένα φυσιοθεραπευτικά προγράμματα βασισμένα στην περίπτωση κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

 

 

 

Το Ορθοπεδικό Ιατρείο του Δρ. Νικολάου Λασανιάνου έχει ως βάση την περιοχή του Νέου Ηρακλείου, στα σύνορα με τη Νέα Ιωνία. Η τοποθεσία του ιατρείου βρίσκεται σε κομβικό σημείο, 100 μέτρα από τον σταθμό του τρένου του Νέου Ηρακλείου και 100 μέτρα από τη λεωφόρο Ηρακλείου επιτρέποντας πρόσβαση από όλες τις κατευθύνσεις και με όλα τα μέσα. Η ύπαρξη διαγνωστικών κέντρων σε πολύ κοντινή απόσταση από το ιατρείο επιτρέπει τη διενέργεια απεικονιστικών ελέγχων (Ακτινογραφίες, Υπέρηχοι) ακόμα και κατά τη διάρκεια της ίδιας επίσκεψης χωρίς συχνά να απαιτείται η επαναφορά του ασθενούς για επανεξέταση. Το σύγχρονο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ιατρείο έχει όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές (μπάρες, ευρύχωρο πιστοποιημένο ασανσέρ) για εύκολη πρόσβαση ακόμα και από άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑΜΕΑ) που κάνουν χρήση τροχήλατων αμαξιδίων. Η στάθμευση στο δρόμο του ιατρείου είναι εύκολη ενώ στη διεύθυνση του ιατρείου υπάρχει χώρος για στάθμευση μικρής διάρκειας που επιτρέπει την εύκολη αποβίβαση και επιβίβαση των ασθενών.

Το ιατρείο λειτουργεί Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη απόγευμα (16.00–21.30) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Τα ραντεβού εξυπηρετούνται ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με τη γραμματεία του ιατρείου στο 2102828175 (λειτουργεί σύστημα τηλεφωνικής εκτροπής). Στο ιατρείο υπάρχει δυνατότητα για πλήρη Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση όλων των ταμείων του ΕΟΠΥΥ.